Машински производи

Причврсни прстенасти лежајеви с пригушним прстеном

Специјализовани смо за производњу окретних лежајева прирубница са димензијама у распону од 50мм до 5.000мм. Покретни прстенови се производе у различитим облицима и конструкцијама, тј. Једнослојним, двоструким или троструким ваљцима и кугличним лежајевима. По жељи купца, можемо такође произвести обртне прстене са ...

Специјализовани смо за производњу окретних лежајева прирубница са димензијама у распону од 50мм до 5.000мм. Покретни прстенови се производе у различитим облицима и конструкцијама, тј. Једнослојним, двоструким или троструким ваљцима и кугличним лежајевима.

По жељи купца можемо такође произвести и обруч са зупцима и унутрашњим или спољашњим зупцима. Погодни су за уградњу у различите грађевинске и рударске машине, дизалице, дизалице, багере, дизалице, приколице, зглобне аутобусе, ветрогенерате и многе друге конструкције.

Покретни прстенови су израђени искључиво од висококвалитетног челика, а обућу прстена снабдевају реномирани произвођачи. Производња се врши на висококвалитетним ЦНЦ машинама. Сви обућни прстенови су произведени у складу са основним стандардом и квалитетом.


Да ли идете на велепродајни прстенасти прирубнички прстенасти прстен од једног од водећих произвођача и добављача Машине? Онда можете одмах ступити у контакт са нашом творницом.

Hot Tags: Прстенасти прстенови прирубница прстенасти прстенови добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд