Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Deset protivmere za unapređivanje sposobnosti zavarene pritisak plovila

((L) za automatizovano za varenje lokaciju trebalo dati malo pažnje. Jer sa stanovišta trend, pored velikog obima transporta ograničenja, uređaj će dovesti do zavarivanja rad unutar fabrike, će neki biti prebačeni na gradilistu. Jadni operativnom okruženju spot aparati za zavarivanje, kao što su ne koristite automatsko za varenje tehnologiju, plovak nivoa kazaljka će ograničiti glatko odvijanje rad drugog.

(2) prema stvarni posao, mogućoj uvođenje brojnih naprednih zavarivanje oprema, efikasno koristiti zavarivanja procese, smanjite troškove i poboljša efikasnost.

(3) da se ubrza CO: MIG aplikacija od pritiska plovilo za zavarivanje, mnogo pre nego za varenje osnovnog posla za promovisanje upotrebe efikasan, Niskobudžetna CO: gas zaštićeni luk za zavarivanje.

(4) pripremnih radova za zavarivanje, kao materijal tačnost, beveling kvaliteta, postavite da viši zahtevi za kvalitet. Kao što je CNC rezanje, beveling mašinska obrada, automatsko peer grupe. Pa unapred pripremnih radova za proširenje pokrića za varenje automatske tehnologije da postavimo čvrstu podlogu.

(5) da aktivno učestvuju u nove tehnologije, nove tehnologije istraživanja i razvoja, u središtu pritisak posuda za zavarivanje tehnologiju, zauzimaju na uzvisini.

(6) da budem u toku nove trendove u materijale za posuda pod pritiskom, i učvrsti istraživanje Zavarljivost.

(7) u kombinaciji sa relevantnim istraživački instituti, koristeći kompjuterske tehnologije razvijen za pritisak plovilo prerađivačke industrije, zavarivanje stručnjak sistema, kao što je računar-aided proces procene, kompjuter-aided za varenje kontrole kvaliteta, kompjuter-aided priprema za varenje tehnologije.


Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд

S