Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Методе побољшања толеранције отковака

Методе побољшања толеранције отковака

Отковци се широко користе у машинама, енергији, компресорима, нафтним машинама и другим пољима. Ковани облик је сложен, промене дебљине зида у величини, радиографска детекција, обично треба провјерити подручје поновљеног излагања, потребно је побољшати, односно побољшати радиографску толеранцију, главне мере су:

1. Открива површину подручја

Геометрије фарбања су сложене и величина пресека се значајно мења. Радиографска детекција заснива се на толеранцији транспарентног подручја, који може оптимизирати параметре процеса и смањити број пролаза. То је: да испуни поље зрачења и прође кроз дужину услова што је више могуће за нормализацију; иста дебљина региона подељена је на исти филм за пролаз; за дебљину региона, коришћење филмске толеранције и више филмске технологије за максимизирање дужине пролаза кроз смањивање броја пролаза; за дебљину симетричног подручја, употреба симетрије изложености више филмова истовремено.

2. Примена карактеристика извора зрака

Најчешће коришћени извори зрака су углавном χ-зрака, γ извор и акцелератор, примена дебљине и кориштење различитих предности. Рентген машина се углавном користи за пенетрацију танкослојне површине форгингса, а транспарентност је боља од гама. Извор γ је погоднији за испитивање пенетрације неког сложеног шупљиног ковања и може бити изложен у обимном правцу. Главне карактеристике акцелератора су енергија, пенетрациона снага, кратко време транзита, висока ефикасност, широка толеранција дебљине фотографије.

3. Коришћење технологије са више чипова

Мулти-филм технологија је истовремено у тамној врећици на две или више фотоосетљивих брзина истог или различитог филма за пренос, постоји добар степен конзистенције црне боје. Када се филм поставља у различиту дебљину филма за фотографисање, кроз дебљину странице са великом брзином филма посматра процену, кроз дебљину малих делова филма са ниском осјетљивошћу да посматра филм ; Врећица у истој брзини два филма која се фотографишу, дебљина локације два филма може се надвишавати на посматрање и процјену, дебљину малих дијелова са једним посматрањем.

4. Компензација дебљине и заштита

Многи облици комплекса Форгингс, кроз разлику дебљине, употреба високоенергетског рентгенског акцелератора кроз пролаз може често испуњавати способност проласка, али и повећати магнет за филм, постојаће "феномен ерозије"; према специфичним деловима производње Блок компензације и предузимање потребних заштитних мера, може смањити негативан црни филм и ефекат ерозије ивице, повећати толеранцију филма, побољшати јасност филма.

Низводно Индустрији Потрошачи знатно захтевају структурне промене. Из потребе индустрије за Форгингсс, аутомобил Форгингс представља четвртину производње аутомобила, а структурне промене на укупан износ Форгингсс промјена су веома велике; све врсте цевних прикључака чиниле су 12,2%.

Иако је Кина већ искрена снага Форгингса, али кинески производ Форгингс квалитета и међународни напредни ниво постаје јасна разлика. Већина индикатора квалитета производа представља фазни јаз, имитација мање иновативног мањег. Неки стандарди квалитета производа имају јасан јаз. Целокупан процес контроле сиромашан, добра временска разлика, недостатак квалитета и стабилност.

Продаја производа мала за промовисање дела китајских предузећа Форгингс је одиграла рат у цени, убрзан, а ускоро и рат у кинеским индустријским подручјима за производњу кованог гвожђа брзог ширења, тако да су читави кинески произвођачи Лов-енд Форгингс испунио дим .

У случају двоструког раста сировина и трошкова рада, кинеска индустрија Форгингс не постоји вишак профитне марже за промоцију цена, а да не помињемо вредност производа врло низак низ производних предузећа Форгингс. Да би промовисали произвођаче одгајивача нижег квалитета, произвођачи су више пута смањивали цене због прекомерне производње одгајивача, а хомогенизација производа је озбиљна. Наведена два фактора довела су до кинеских произвођача малих порцулана за производњу фарбања велики број заосталих производа Форгингс, како би се смањио притисак инвентара, побиједили противници, нискорочни произвођачи предузећа Форгингс су играли цјеновни рат или чак ниже од цијене коштања спроведите зачарану конкуренцију.

Предузећа за ковање, као што је тровање стила у стилу похађања, не само да ометају редовну поруџбину кинеске компаније Форгингс, већ и убрзавају сопствену стопу смртности.


Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд

S