Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Да ли површина прирубница има груб утицај на печат?

Да ли површина Флангова има груб утицај на печат?

Да ли су прирубнице површина чвршћа? Заправо, то није случај, ово је потребно да видите где користите, тако да ће прирубнице имати другачију грубу површину, следеће произвођаче флангова да вам дају детаљан опис особља.

Прирубница површина храпавости на заптивном ефекту великог удара, посебно када се користи не-мека заптивка, вриједност храпавости површине заптивача је један од главних узрока цурења. На пример, окретање површине прирубнице ножа је спирала, употреба металног заптивача, уколико је вриједност храпавости велика, заптивка се не може блокирати оштрица ножа која се формира помоћу спиралног жљеба, под притиском, медији ће проћи овај ров.

Мекана заптивка има много мањи степен глаткости на површини прирубнице, јер се лако деформира и може блокирати резни руб, чиме се спречава цурење. На мекој заптивку, прирубнице су сувише глатке, али нису лоше, јер у овом тренутку отпор у цурењу интерфејса постаје мањи.

Стога, када купимо Флангове могу се користити према сопственом окружењу како би потврдили да ли је потребно глатко или грубо, наравно, не знате гдје да консултујете произвођаче особља Флангес, ми ћемо вам дати најбоље коришћење програма.

Прирубнице од нерђајућег челика, јер нерђајући челик има добру отпорност на корозију, тако да структурални делови могу одржати интегритет инжењерског дизајна. Прирубнице не производе корозију, пуцање, корозију или хабање. Прирубнице са хромом пружају и механичку чврстоћу и високу издужење у једној, једноставној производњи делова, задовољавају се потребама архитеката и конструкционих дизајнера. Сви метали реагују са кисеоником у атмосфери како би се на површини формирао оксидни филм. Ако се створе рупе, површина угљеничног челика може се осигурати сликањем боје или оксидационим металом, али, како је познато, ова заштита је само филм.

Прирубнице у употреби процеса укључују:

1, хром Цеви прирубнице након очвршћавања америчких стандардних прирубница прирубнице веће, склоне да се креже. Ако се исти тип електроде од нерђајућег челика од нерђајућег челика (Г202, Г207) заварује, мора бити прегрејање већом од 300 ℃ и 700 ℃ након споро хлађења. Ако заваривање не може бити топлотни третман након заваривања, требало би користити електроду цеви прирубнице (А107, А207).

2, прирубнице, како би се побољшала отпорност на корозију и заварљивост и одговарајуће повећање количине елемената стабилности Ти, Нб, Мо, итд., Боље од хромог прирубница боље. Када користите исту врсту електроде хромове прирубнице (Г302, Г307), требало би да буде предгревање већом од 200 ℃ и по температури око 800 ℃ након третирања. Ако се заваривање не може топлотно третирати, користите електроду спојница прирубнице (А107, А207).

3, како би се спречило грејање поклопца прирубнице узроковано очном корозијом, струја заваривања не би требало да буде превише, мање од око 20% електроде од угљеничног челика, лук не би требало да буде превише дугачак, хладно између слојева, прикладно је уско .

4, електрода треба користити за сушење, тип калцијума од титана треба сушити на 150 ° Ц у трајању од 1 сата, низак тип водоника треба да буде 200-250 ° Ц сушење 1 сат (не може се поновити сушење, или лако лупити кожну кожу ), како би се спречило уље за уље и друга прљавштина, како не би изазвали повећање садржаја угљеника и утјецај на квалитет заваривања.

5, заваривање цевним прирубницама, поновним загријавањем карбида, смањујући отпорност на корозију и механичке особине.

6, цеви са ниским притиском могу користити жичане прирубнице, притисак већу од 4 кг користећи заваривање Прирубнице, електрода треба да има добру отпорност на корозију и отпорност на оксидацију. Додајте заптивку између две прирубнице и затегните га завртњима. Различити притисци Прирубнице имају различиту дебљину и користе различите завртње.


Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд

S