Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj

Анализа структуре тржишта и начина рада индустрије откивача

Анализа структуре тржишта и начина рада индустрије откивача

Анализа тржишне структуре и начина рада индустрије откивача
Отковци се односе на употребу опреме и радова (калупа) отвора у облику пластичног деформације прага или ингота, како би се добила одређена величина, облик и квалитет поступака обраде одљевака. Обрада порцулана ради обезбеђивања континуитета организације металних влакана, тако да Отковци влакнастог ткива и ковачнице обликују конзистентну, комплетну металну линију, како би се осигурало да делови имају добре механичке особине и дуг животни век. Стога, Форгингсс се широко примењују у ваздухопловству, аутомобилској индустрији, бродоградњи, машинерији, оружју, петрохемијској опреми, енергетици и металуршкој индустрији.
Индустрија модерних отирача у Европи и Сједињеним Државама и другим развијеним земљама била је стотину година историје, напредна технологија Форгингс и Форгингс технологија су Немачка, САД, Јапан и Русија и друге земље монопол. Кинеска индустрија Форгингса касно је почела развијенијим земљама, многи од кључних бесплатних производа Форгингс углавном зависе од увоза, али са нивоом економског развоја и повећањем прилика за размјену, кинеска технологија Форгингс и технолошки напредак напредују брзо, многи производи су постигли локализација, Неки производи су извезени у иностранство и могу се такмичити са сличним производима у развијеним земљама.
Прво, анализа величине тржишта фарбања
Са развојем привредног развоја и производње индустрије, Кина Форгингс прерађивачка индустрија је успоставила нови период брзог развоја. Према истраживању Центра за нову свјетску индустрију објавио је "2017-2021 Цхина Форгингс Индустри Репорт посебан истраживачки тренд и развој тренд анализе", 2011-2016 Кина Форгингс производњу од 7,084,600 тона у 2011 на 20,161,300 тона, Нарочито у 2014, већа стопа раста .
Друго, Анализа шаблона за развој отапала
Од глобалне индустрије Форгингс, Немачка, Сједињене Државе, Русија и Јапан, у технологији Форгингс, Форгингс технологији и опреми су у водећој позицији на свијету, дугорочни монопол над великом производњом висококвалитетних Форгингсова производа у свијету. Последњих година, са Кином, Индијом, Бразилом и другим земљама у развоју, привредни развој компаније Форгингс омогућио је да у неким подручјима производа и развијеним земљама постепено побољшавају ниво брзог ископавања, да формирају образац конкуренције.
Након реформе и отварања, због подстицања националних политика и промовисања потражње на тржишту, кинеска индустрија Форгингс је брзи развој. Тренутно је кинеска опрема за индустрију Форгингсса била на водећем нивоу на свету, капацитети Форгингс у првом плану света, у области кључних лијевања и Форгингса такође су направили пробој, неки производи су прекинули страно-монопол, али кинеска индустрија Форгингс у сировинама, технологији топлотне обраде и развијеним земљама Постоји одређени јаз који ограничава даљи развој кинеске индустрије Форгингс.
Тренутно је укупни конкурентски пејзаж индустрије кинеске компаније Форгингс: велика велика државна предузећа Форгингс имају капиталне, опреме и особне предности и дугорочну производњу главне опреме Ковачи у земљи Ковани, искуство је веома богато у индустрији у доминантном позиција; Флексибилно функционисање, да се прилагоде тржишној способности, у неким тржишним сегментима, да формирају своју јединствену конкурентску предност.
Треће, Анализа пословног модела индустријске индустрије
Индустријска ковани делови захваљујући посебној природи својих производа, углавном по мери комада. Због тога је индустрија одјевних предмета углавном у складу са начином рада "да продаје производ" од стране купца у складу са њиховим стварним потребама или у складу са одређеним стандардима како би "прилагодио" одређени број одређених производа Форгингса, а у одређеном временски период. Индустрија ковања је још једна од главних оперативних карактеристика квалификација за приступ. Многе индустрије за квалитет производа Форгингсс су веће, обично имају одређене стандарде за приступ индустрији, како би се побољшао и заштитио квалитет производа. На пример, на тржишту производа ЕУ на тржишту под притиском морају бити цертифициране ПЕД или АД2000. Неке велике произвођаче у индустрији, јер је неопходно сертификовати примјену врхунских производа, потребу за сертификацијом производних предузећа, па чак и произвођача производних предузећа.


Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд

S