Електричне машине

Моторизоване велике фреквенције вретена машине

Моторне вретенасте фреквентне вретена машине се широко користе у ЦНЦ машинама, машинама за обраду, машинама за обраду калупа, машинама за обраду дрвета, машинама за обраду дрвета, центрифугалним машинама, машинама за чаше, производњом четкица, браварским и другим индустријама. Вретена мотора карактеришу ниска бука, мали ...

Моторне вретенасте фреквентне вретена машине се широко користе у ЦНЦ машинама, машинама за обраду, машинама за обраду калупа, машинама за обраду дрвета, машинама за обраду дрвета, центрифугалним машинама, машинама за чаше, производњом четкица, браварским и другим индустријама.

Вретена мотора карактеришу ниска бука, мала вибрација, велика снага обртног момента и стабилан рад, са брзином до 0.01-0.1 милиона обртаја у минути и снагом до 30кВ.

Са прецизном машинском опремом, научним и разумним процесним технологијама, напредним методама испитивања и технологијом склапања пада, заједно са високотретинским и високо-брзим керамичким кугличним лежајевима, компанија је снабдевала серије брзи мотори, Брзина моторних вретена за бушење, глодање, брушење и резбарење.


Да ли идете на велепродају прилагођене моторизоване вретенасте вретене машине од једног од водећих произвођача електричних машина и добављача? Онда можете одмах ступити у контакт са нашом творницом.

Hot Tags: Моторизоване велике фреквенције машина вретена добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, прилагођени
Srodni proizvodi

Јингјианг Јинлун Мацхине Мануфацтуринг Цо, Лтд